Om oss

Gosh er en ledende kjede innenfor leveranse av profilelementer til bedriftsmarkedet.
Siden oppstarten i 2001 har vi ekspandert til 22 forhandlere over hele landet, og er i dag representert i alle de største, norske byene.

Vi er en totalleverandør innen profil, med hovedfokus på profileringsartikler, firmagaver, profil- og arbeidsklær, skilt og dekor.

Hvorfor velge profilprodukter fra Gosh?

Vårt kjerneteam består av mange erfarne, dyktige og løsningsorienterte profilrådgivere. Vi er eksperter på å hjelpe deg med å finne frem til hvilke produkter bedriften din trenger, enten det er rene profilprodukter, klær eller firmagaver både med og uten logotrykk.
I sortimentet vårt finner du alt fra nye, moderne duppedingser til eksklusive gaver og klær fra kjente merkevareleverandører. Som en stor aktør, har vi forhandlet frem gode priser fra våre leverandører, som igjen kommer våre kunder tilgode. Har du spesifikke ønsker utenfor sortimentet, så vil vi gjøre alt vi kan for å skaffe det for deg, enten det hentes fra en annen leverandør eller spesialproduseres.

Vi er ISO sertifisert

Gosh-kjedens medlemmer tilbys ukentlig og månedlig opplæring innenfor produktnyheter, produktsikkerhet, salg, ISO, offentlig regelverk samt intern, generell opplæring.

Korte fakta

Landsdekkende
Ledende kjede innenfor leveranse av profilelementer til bedriftsmarkedet.
Oppstart
Gosh-kjeden ble etablert i 2001
Totalomsetning
250 MNOK
Årsverk
Vi har til sammen 135 årsverk